❤ annyeonghaseyo ❤ ♫ Gadis Blogger ♫ : cuti semester
annyeonghaseyo . nae beullogeuleul bangmunhae jusyeoseo gamsahabnida

Tuesday, 3 September 2013

cuti semester


Assalamualaikum , hello , annyeonghaseyo...

Hai semua , Sbelum tu Afie nak mohon maaf sgt2 sbb dah lama x update story kat blog... Afie busy sgt2 dgn assignment yang kena hantar before final exam ... dah dekat2 nak cuti semester pon bnyk lagi assignment yang lecturer bagi ... okay , lupakan pasal assignment sbb skunk tgh fkir pasal cuti semester ... yess alhamdulillah , pjam celik dah abes sem 1 dkt kolej nie ... tension pon ade bila dekat2 nak final exam nieyh . mne taknyerr nak kne hntr assignment yg berlambak tuh , dgn nak kne stdy utk final lagi , adoiiii smpai demam2 nak buat smua tuh , nasib baik mse final tuh smua berjalan dgn lancar, alhamdulillah ... okay cter psal cuti semester kan , ha , cuti semester kali nie Afie blik perak . dah lama sgt tak blik perak , rindu dah rasenyerrr dgn kwn2 kat perak ... sape2 yang duduk kat perak tuh , klau terjmpa Afie tgur2 lhaa ye ... InsyaAllah nnty Afie blas blik ... okay lhaa smua , Afie nak berundur diri dulu , maklumlhaa nak gi jln2 pusing pkan ipoh , hahaha (mcm xpnah pegi pkan ipoh plak) ...

bbye... sayonara ...




No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.