❤ annyeonghaseyo ❤ ♫ Gadis Blogger ♫ : raya ..
annyeonghaseyo . nae beullogeuleul bangmunhae jusyeoseo gamsahabnida

Saturday, 10 August 2013

raya ..


assalamualaikum , konichiwa , annyeonghaseyo

hello2 , selamat hari raya aidilfitri , maaf zahir dan batin . Afie nk mohon maaf klau ade salah dan silap yang Afie sengaja mahupun tidak sengaja Afie lakukan . okay2 , macam mne korg punye first day raye , seronok tak ? mesti seronok pnyerr kan , yela mne taknyerr berkumpul dgn smua spupu2 dekat dan jmpe sedara mara jauh , mesti best kan . alhamdulillah sambutan hari raya Afie seronok sgt , bile dpt jmpe anak sedara , spupu2 Afie yang dduk jauh2 tuh .. seronok tak terkata lhaa , malam raye , family Afie kat kg buat smbutan hari jadi spupu kecik Afie then buat mkn2 skit, mcm rumah terbuka jgak lhaa kiranyerr .... tapi apakan daya , raya ketiga smua dah pakat balik rumah msing2 , mne xnyerr smua dpt cuti smpai ahad nieyh ... wuaaaaa .... Afie rindu smua spupu Afie ... okaylah2 , jemput2lhaa dtg raya umah Afie kat perak .. hehehe
 
bbye , sayonara

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.